پیامد این وضعیت تبعیض آمیز و کاهش قدرت خرید، نوعی سرخوردگی و دلمردگی در میان این قشر زحمتکش و بسیار موثر درشکل گیری و تداوم حیات نظام اسلامی به وجود آمده است که عدم توجه فوری بدان و اصلاح وضعیت حاکم، ضمن رساندن آسیب جدی به نظام تعلیم و تربیت که مهمترین عنصر سازنده در پرورش و سعادت انسانهاست، آسیب های اجتماعی و امنیتی را درپی خواهد داشت که زمزمه هایی دراین زمینه شنیده می شود.
جنابعالی به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی کشور نیک مستحضرید که در ماههای پایانی سال 93 تجمعاتی توسط این قشر در برخی شهرها از جمله در تهران مقابل مجلس شورای اسلامی به وقوع پیوست که عمدتا متقاضی توجه به وضع معیشتی قشر فرهنگی به منظور رفع تبعیض و پرداخت مطالبات معوقه بود. نکته حائز اهمیت دراین تجمعات سوءاستفاده و فرصت طلبی برخی جریانهای غیرقانونی و تهییج و تحریک تجمعات و جهت دهی به آنها به سمت حرکت های رادیکالی می باشد که مصداق بارز " کلمه الحق و یراد بها الباطل" می باشد.
نکته بعدی که بسیار مایلم مورد توجه آن جناب قرار گیرد، سخنرانی و تحریکات و مساعدتهای آشکار و نهان برخی مسئولین رخنه کرده در وزارتخانه میباشد که متاسفانه بسان "حماله الحطب" همواره آتش بیار معرکه می باشند.
براساس آنچه که ذکر گردید به عنوان جمع بندی و نظر کارشناسی کمیسیون برای رفع مشکلات مطرح شده مطالبی را به صورت مختصر مطرح می نمایم :
با توجه به تبعیضات موجود حداقل افزایش حقوق فرهنگیان شاغل و بازنشسته درسال 94 بیست (20) درصد تعیین و سپس رتبه بندی معلمان برآن اساس تدوین و اجراء می گردد.
به منظور رفع تبعیض و اجرای عدالت و ایجاد انگیزه خدمت هرچه سریعتر نظام جامع رتبه بندی فرهنگیان (ملهم از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش) درقالب مصوبه دولت محترم یا لایحه با همکاری دولت و مجلس مصوب و زمان اجرای آن تعیین گردد.
معوقات و مطالبات باقی مانده با همکاری سازمان محترم مدیریت و برنامه ریزی و خزانه داری کل هرچه سریعتر پرداخت گردد، توصیه می شود که تا پایان فروردین ماه 94 این مهم صورت پذیرد.
درصورت ضرورت تجمعات قانونی به شکلی صحیح و منطقی برگزار، کنترل و مدیریت گردد تا بستر سوءاستفاده فراهم نگردد.»